Werken bij Ambius?

Solliciteer hier gemakkelijk met je CV en motivatiebrief

Manager SHE & Sustainability

32- 40 uur
Ambius is een geweldig bedrijf om voor te werken! Samen met onze opdrachtgevers creëren wij inspirerende werkomgevingen en zorgen we voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticale tuinen, moswanden en zijn expert op het gebied van geurbeleving.

Als onderdeel van Rentokil Initial plc, één van ’s werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten de standaard binnen de facility wereld.

Ga voor meer informatie over ons bedrijf naar: www.ambius.nl of www.rentokil-initial.com

Wat ga je doen?
Als Manager SHE & Sustainability ben je verantwoordelijk voor de Duurzaamheid, Veiligheid, Milieu en Arbo gerelateerde zaken binnen Ambius Benelux. Je vertaalt de duurzaamheidsthema’s naar strategisch beleid en zorgt ervoor dat doelstellingen tijdig worden behaald. Je draagt bij aan de bewustwording en betrokkenheid van de medewerkers op gebied van duurzaamheid waarbij je KPI’s definieert om vooruitgang te meten en te volgen. Daarnaast zorg je dat vastgestelde procedures en richtlijnen worden nageleefd ( en actueel zijn en blijven). Je organiseert toolboxen en veiligheidstrainingen en voert inspecties en audits uit. Ook het opstellen van rapportages, verplichte documenten (RIE) en de zorg voor certificeringen is onderdeel van deze veelzijdige functie.

Welke taken horen nog meer bij jou functie?

 • Opstellen en implementeren van een duurzaamheidsstrategie van opkomende duurzaamheidsthema’s;
 • Het inzichtelijk en meetbaar maken van duurzaamheidsvoordelen en -doelstellingen;
 • Het vervullen van een coördinerende en initiërende rol voor de verschillende afdelingen zodat duurzaamheid wordt geïntegreerd in onze (sales) projecten en functies;
 • Bijdragen leveren aan relevante vernieuwingen (innovaties) op gebied van duurzaamheid;
 • Informeren en signaleren over relevante zaken m.b.t. Duurzaamheid, Veiligheid, Gezondheid en Milieu
 • Het initiëren van interne audits en werkplekinspecties;
 • Het toezien op de naleving en juiste uitvoering van veiligheidsaspecten,
  Organiseren van Toolbox meetings, opstellen van taak-risico analyses en acties vanuit de RIE;

Wij vragen
Wij zoeken het best passende talent voor Ambius. Dat betekent dat je de drive, ambitie en passie hebt om het beste resultaat te leveren. Daarnaast beschik je over de volgende kwalificaties/eigenschappen:

HBO/WO werk- en denk niveau (met een aanvullende opleiding richting Veiligheidskunde);
Minimaal 3-5 jaar werkervaring in vergelijkbare functie, ervaring met sustainibility is een pré;
Communicatief sterk, met goede kennis in woord en geschrift van het Nederlands en Engels;
Organisatiebewustzijn, kunnen analyseren;
Resultaatgericht, vasthoudendheid, durven stellen van kritische vragen.

 

   Voornaam
   Achternaam
   Email
   Telefoonnummer
   Upload CV
   Upload motivatiebrief

   Wij bieden

   • Een marktconform salaris met een goede CAO
   • Een interessante bonusregeling
   • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband
   • Een informele werksfeer met leuke kwartaalbijeenkomsten
   • Als je een idee hebt, staan we daar altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt
   • Een baan bij het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van werkplekbeleving

   Hoe ziet jou dag eruit als Manager SHE & Sustainability?
   Je begint de dag met een vers kopje koffie óf thee natuurlijk. Je zet alle huidige thema’s op gebied van duurzaamheid om in activiteiten gekoppeld aan een tijdsplanning. In de middag heb je een afspraak met een manager staan om hem te ondersteunen, de gestelde eisen die er zijn vanuit de duurzaamheidsstrategie, te vertalen binnen zijn afdeling.

   Einde van de middag gebruik je om de laatste hand te leggen op jouw analyse met data wat voordelen zijn van de laatste duurzaamheidsthema’s zodat met jouw advies en bevindingen snel tot integratie kan worden overgegaan. Als je tijd over hebt maak je vast een start met de voorbereiding voor de audit die gepland staat.

    Over Ambius

    Ambius is een geweldig bedrijf om voor te werken! Samen met onze opdrachtgevers creëren wij inspirerende werkomgevingen en zorgen we voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticale tuinen, moswanden en zijn expert op het gebied van geurbeleving. Als onderdeel van Rentokil Initial Plc, één van ’s werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten wij de standaard binnen de facility wereld.