Werken bij Ambius?

Solliciteer hier gemakkelijk met je CV en motivatiebrief

Operationeel Manager Nld (40 uur)

Ambius is een geweldig bedrijf om voor te werken! Samen met onze opdrachtgevers creëren wij inspirerende werkomgevingen en zorgen we voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticaal groen, kerstdecoraties en geurbeleving.

Als onderdeel van Rentokil Initial plc, één van ’s werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten de standaard binnen de facility wereld.

Ga voor meer informatie over ons bedrijf naar: www.ambius.nl of www.rentokil-initial.com

Wat ga je doen?

Als Manager Operations stuur je 4 Regio Service Managers aan, heb je 2 planners onder jouw verantwoordelijkheid en heb je tevens een nauwe samenwerking met het Warehouse en afdeling Logistiek.

In totaal ben je eindverantwoordelijk van de Servicegroep bestaande uit rond de 70 fte. Jouw belangrijkste taak is het leiding geven aan je direct reports, motiveren, trainen en monitoren zodat de totale Serviceafdeling de werkzaamheden conform de doelstellingen en richtlijnen kan uitvoeren en een optimaal resultaat met betrekking tot de omzet/winstgroei wordt gerealiseerd.

Daarnaast heb je een grote rol in het oplossen van mogelijke problemen bij klanten en zorg je voor een soepel planningsproces. In deze functie ben je onderdeel van het Management Team en rapporteer je aan de Managing Director van Ambius.

Je werkzaamheden bestaan daarnaast onder meer uit:
● Het (mede) opstellen van jaarplannen, bewaken omzet/winstbegrotingen en lange termijn plannen, zoals bijv. het aanschaffen van alle materialen en middelen die noodzakelijk zijn voor het correct uitvoeren van alle werkzaamheden binnen de afdeling;
● Het aansturen op een optimaal beheer van de contracten portefeuille;
● Waarborgen van vastgesteld beleid met betrekking tot de te leveren dienstverlening;
● Verantwoordelijk voor de informatieverstrekking richting je Regio Service Managers over o.a. de organisatie, de voortgang van de werkzaamheden en de omzetontwikkeling;
● Correcte maandelijkse rapportage ten behoeve van de Service afdeling obv kpi’s/okr’s
● Verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van het HR beleid (in-, door- en uitstroom) en daarmee verantwoordelijk voor de bezetting van de afdeling;
● Het correct interpreteren van de regels, procedures en richtlijnen;
● Voortrekkersrol in vergaderingen, werkoverleg en trainingen;
● Verbetervoorstellen doen, zodat het serviceteam betere prestaties levert.

Wij vragen
Wij zoeken het best passende talent voor Ambius. Dat betekent dat je de drive, ambitie en passie hebt om het beste resultaat te leveren. Daarnaast beschik je over de volgende kwalificaties/eigenschappen:
● Afgeronde HBO-opleiding;
● Minimaal 10 jaar leidinggevende ervaring;
● Schakelen op verschillende niveaus;
● Helder en duidelijk in je communicatie;
● Pragmatisch & Klantgericht
● Ervaring in de branch is een pré;
● Kennis van een Service organisatie;
● Niet conflictmijdend;
● Je hebt een duidelijke visie.

   Voornaam
   Achternaam
   Email
   Telefoonnummer
   Upload CV
   Upload motivatiebrief

   Wat biedt Ambius jou?
   Ambius biedt een uitdagende functie als Operationeel Manager binnen een dynamische en groeiende organisatie.

   Wij bieden:
   ● Een goed salaris met een goede CAO
   ● Een auto van de zaak
   ● (Door) Groeimogelijkheden
   ● Een informele werksfeer met leuke kwartaalbijeenkomsten
   ● Een open en informele bedrijfscultuur met korte lijnen
   ● Een baan bij het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van werkplekbeleving

   Meer informatie over Ambius
   Bekijk onze corporate movie op www.ambius.nl

   We vertellen je graag nog veel meer!
   Als jij er al uit bent en direct wilt solliciteren kan dat natuurlijk ook! Gebruik dan de sollicitatie button om je CV en je motivatie te uploaden.

   Over Ambius

   Ambius is een geweldig bedrijf om voor te werken! Samen met onze opdrachtgevers creëren wij inspirerende werkomgevingen en zorgen we voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticale tuinen, moswanden en zijn expert op het gebied van geurbeleving. Als onderdeel van Rentokil Initial Plc, één van ’s werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten wij de standaard binnen de facility wereld.