Werken bij Ambius?

Solliciteer hier gemakkelijk met je CV en motivatiebrief

 

Commerciëel traineeship ri. Accountmanager 

 

Start je loopbaan direct bij Ambius!
Wij zijn op zoek naar meerdere trainees voor onze regio’s Zwolle, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Brabant en Rotterdam

Ambius is een geweldig bedrijf om voor te werken! Samen met onze opdrachtgevers creëren wij inspirerende werkomgevingen en zorgen we voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticale tuinen, moswanden en zijn expert op het gebied van geurbeleving.

Als onderdeel van Rentokil Initial plc, één van ’s werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten de standaard binnen de facility wereld.

Ga voor meer informatie over ons bedrijf naar: www.ambius.nl of www.rentokil-initial.com

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet
Dat je zelfstandig ondernemer bent op het gebied van werkplekbeleving.

Wat houdt het Sales traineeship in
Je kunt elk moment van het jaar instromen. Je traineeship start in overleg. Vanaf dag één bieden wij je een volledig opleidingstraject aan. Naast trainingen krijg je het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om snel zelfstandig aan de slag te gaan. Daarbij ben je verzekerd van een goede persoonlijke begeleiding en coaching. Als Sales Trainee binnen Ambius krijg je de kans om jezelf binnen een jaar als Sales Professional op de kaart te zetten. In ons team is plaats voor meerdere gedreven doorzetters die met plezier meewerken aan de verdere groei van onze organisatie.

Wat ga je doen gedurende het traineeship
Een typische dag is niet te omschrijven: elke dag is anders. Naast het opleidingstraject word je het aanspreekpunt voor een verscheidenheid aan bedrijven binnen je eigen rayon. Gedurende het traineeship zal -mede afhankelijk van hoe snel jij je ontwikkelt- je steeds meer zelfstandig gaan werken en krijg je de vrijheid om proactief nieuwe klanten te werven. Je leert slimme verkooptechnieken en je weet straks hoe je een Salesplan moet opstellen. Uiteindelijk bewaak en structureer je het offertetraject volledig zelf en sluit je zelfstandig overeenkomsten.

Wij vragen
Voor ons Traineeship zijn wij op zoek naar gedreven jonge talenten. Dus ben je net afgestudeerd of toe aan de volgende stap in je carrière en beschik je over de volgende kwalificaties/ eigenschappen:

· Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau
· Heb je een commerciële en flexibele instelling
· Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
· Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit

Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Voornaam
  Achternaam
  Email
  Telefoonnummer
  Upload CV
  Upload motivatiebrief

  Wij bieden

  • Een uitdagende en veelzijdige baan bij het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van werkplekbeleving met onder andere;

  • Volop ruimte en (doorgroei) mogelijkheden voor jouw ontwikkeling;

  • Goede secundaire voorwaarden met onder meer een auto, telefoon en laptop van de zaak

  • Een bonussysteem

  • 25 vakantiedagen

  • Een informele werksfeer met leuke kwartaalbijeenkomsten

  • Als je een idee hebt, staan we daar altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt

   

  Wil je langskomen voor een vrijblijvende kennismaking of kun je juist niet wachten om op korte termijn bij Ambius aan de slag te gaan? Reageer dan snel via de link.

  Over Ambius

  Ambius is een geweldig bedrijf om voor te werken! Samen met onze opdrachtgevers creëren wij inspirerende werkomgevingen en zorgen we voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticale tuinen, moswanden en zijn expert op het gebied van geurbeleving. Als onderdeel van Rentokil Initial Plc, één van ’s werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten wij de standaard binnen de facility wereld.