Werken bij Ambius?

Solliciteer hier gemakkelijk met je CV en motivatiebrief

Bloembindster met zijde

Ambius is een geweldig bedrijf om voor te werken! Samen met onze opdrachtgevers creëren wij inspirerende werkomgevingen en zorgen we voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticaal groen, kerstdecoraties en geurbeleving.

Als onderdeel van Rentokil Initial plc, één van ’s werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten de standaard binnen de facility wereld.

Ga voor meer informatie over ons bedrijf naar: www.ambius.nl of www.rentokil-initial.com

Wat ga je doen

Ben jij ambitieus en creatief en ga je graag aan de slag bij een innovatief bedrijf in de groene sector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ambius is een toonaangevende leverancier van groene oplossingen voor bedrijven en instellingen en wij zoeken per direct een ervaren Bloembind(st)er die voor ons zijden bloemstukken gaat opmaken.

Functieomschrijving:

Als enthousiaste Bloembind(st)er heb jij passie voor het vak! Je werkt mee aan de perfecte sfeer beleving voor onze klanten met de mooiste materialen voor prachtige creaties van zijden. Dus houd jij van prachtige bloemen en kun je jouw creativiteit hierin kwijt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Functie-eisen:

 • Je neemt ervaring mee in een vergelijkbare functie;
 • Je bent creatief en houdt van bloemen;
 • Je weet hoe je klantwensen kan vertalen naar een prachtige creatie.

  Voornaam
  Achternaam
  Email
  Telefoonnummer
  Upload CV
  Upload motivatiebrief

  Wat bieden wij:

  • Een parttime functie (16 uur) bij de marktleider op het gebied van werkplekbeleving;
  • Uren zijn in goed overleg vrij in te vullen;
  • Standplaats is Duiven;
  • Een zelfstandige en creatieve baan;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een open en informele bedrijfscultuur;
  • In deze baan krijg je veel vrijheid.

  Over Ambius

  Ambius is een geweldig bedrijf om voor te werken! Samen met onze opdrachtgevers creëren wij inspirerende werkomgevingen en zorgen we voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticale tuinen, moswanden en zijn expert op het gebied van geurbeleving. Als onderdeel van Rentokil Initial Plc, één van ’s werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten wij de standaard binnen de facility wereld.